Åpning av kunstutstilling med Bjørnar Aaslund

Totenvika galleri og kulturkafe søndag 3. februar kl. 12.

Bjørnar Aaslund har tidligere jobbet som kostymedesigner for Nasjonalballetten og som stylist for en haug med kjendiser, blant dem Bon Jovi, Annie Lennox og Billy Idol. I en alder av 44 år gikk han imidlertid lei av den bransjen, og begynte like godt på Granum kunsthøgskole. I dag er han en etablert kunstner, bor sammen med ektemannen på Toten, og holder stadig utstillinger. Vi synes derfor det er stor stas at han har sagt ja til å stille ut på Totenvika galleri og kulturkafe under Versus – Skeive litterære dager.

Selv beskriver Aaslund kunsten sin slik:
«I mine malerier tilnærmer jeg meg ulike landskap og utforsker naturopplevelser i et abstrakt formspråk. Gjennom destruksjon av motivet der komposisjon og perspektiv brytes ned til rytmer, flater og penselstrøk har jeg fokus på den intuitive lesningen av naturen og omgivelsene. Ved å bruke repetisjoner, ulike retninger i penselstrøk samt forskjellig dybdevirkning søker jeg en beskrivelse av landskap som veksler mellom noe gjenkjennelig, og på samme tid fremmed.
Jeg maler alltid etter hukommelse og forener det jeg har sett med subjektive opplevelser og stemninger. Arbeidene mine definerer jeg som minner fra et ikke-eksisterende landskap.»