Å manøvrere i kjærligheten

I Birgers liv dukker fortiden en dag opp, i form av barndomsvennen Kjerands plutselige besøk i galleriet han driver i Oslo.
I Håkons liv ligger framtiden der og ulmer.

Odd Klippenvåg er en etablert forfatter, med en lang rekke kritikerroste bøker bak seg. Han debuterte i 1978 med Nattbilde, og har i dag hele 23 bøker på utgivelseslista si. I 2018 kom han med romanen Et elskelig menneske, om Birger og Kjerand som finner hverandre i godt voksen alder. Eller kanskje de først og fremst finner tilbake til hverandre?

Åsmund H. Eikenes er på sin side helt i startfasen av sitt skjønnlitterære forfatterskap, og debuterte i 2019 med romanen Håkon, om den ennå unge mannen som for øyeblikket har tre menn i sitt liv. Forholdet til Arve har vart lenge, men begynner å kjennes klaustrofobisk. Stig har ting på plass og drømmer om et ukomplisert A4-liv, gjerne med Håkon. Men så var det Thomas med de svarte krøllene, da…

Kjærlighet, voksenliv og mannlighet er noen av temaene for samtalen mellom Odd Klippenvåg, Åsmund H. Eikenes og Siri Lindstad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *